Kabelgoot + Perslucht

In de hoek waar pas geïsoleerd was heb ik nu platen gezet en deze ook al in de juiste kleuren geverfd. Hier heb ik nu ook een kabelgoot op gemonteerd. Hierin zit een schakelaar die alle stopcontacten aan / uit zet, 3 sets van 3 stopcontacten, 2 netwerk connectoren en 2 perslucht connectors.

In de andere hoek van de ruimte heb ik een scheiderschakelaar opgehangen, hierin komt de 3f kabel toe. Eronder moet nog een rood CE-form stopcontact komen. De reden dat ik overal schakelaars tussen zet is dat ik alles spanningsloos wil kunnen zetten wanneer ik de werkplaats verlaat.

Verder ben ik ook al begonnen aan de verdeler van de perslucht. Ik heb naar verschillende plaatsen in de kelder perslucht slangen gelegd en deze komen op 1 plaats samen dichtbij de compressor.

Tussen de compressor en de leidingen heb ik ook een drukregelaar met filter gehangen. Zo kan ik een deel van het vocht uit de perslucht halen en is de druk in de leidingen stabieler. De druk in de tank kan dan variëren tussen 6 en 8 bar en in de leidingen laat ik de druk altijd op 6 bar.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.