Hal achter afwerken, Hal voor starten, Stopcontacten garage

De voorbije paar weken is er niet super veel gebeurd. De muren heb ik voorzien van een laag grondverf en daarna 2 lagen wit. Bij de eerste laag wit rook de verf erg vreemd, daarom heb ik die  extra lang laten drogen, en een nieuwe emmer gepakt voor de 2e laag. Daarna zag het er dan zo uit:

Het frame rond de deur fixen doen we als we de lange gang doen. Heel het frame moet er dan toch uit.


De volgende ruimte de nu aan de beurt is is de hal voor aan. Daar hing de bel al een paar jaar met een hele klos draad tegen de muur.  Helaas geen before foto, ik vind alleen nog deze  gedeeltelijke foto van toen we de vloer gelegd hebben: https://huis.elektronicastynus.be/vloer-leggen-begin/ hierop is de draad voor een stukje te zien.

Hiervoor hebben we nu een sleuf gemaakt, de draad in een buis gestoken en naar wat hoger gevoerd door de muur.

Al weet ik nog niet of ik nu in de hal of boven verder ga gaan. De gips hier is nogal dik en zal lang moeten drogen.


In de garage zat ik altijd met verlengkabels te kloten omdat ik nog geen stopcontacten had gehangen. Hier heb ik nu ook verandering in gebracht met 2×2 stopcontacten.  Bij de 2e groep zit er nog een wartel om een kabel uit te voeren. Die zat tzt naar een stopcontact buiten onder het afdak gaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.