Dampkap, Bureau en 2e Netwerk Patch Paneel

Ik heb van een collega een dampkap gekregen, deze is handig voor boven de werkbank te hangen voor bij het slijpen of andere werkzaamheden waar wat stank vanaf komt. In de hoek heb ik een 80mm buisje naar buiten zitten, helaas is de pijp van de dampkap een stuk dikker, ik moet hiervoor een paar verloopstukken kopen of maken. Ja, ik weet dat ik dan debiet verlies, maar ik kan het gat naar buiten helaas niet meer groter maken.

In de netwerk kast heb ik nog een 2e patch paneel toegevoegd. Dit voor de netwerk aansluitingen van de kelder.

Met de soldeerbureau ben ik deze week ook weer verder gegaan. Ik heb deze in de grondlak gezet. Op de schragen ernaast ligt de mdf al klaar voor het werkblad te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.