Dampkap aansluiten + bureau blad en schappen

Ik heb de dampkap aangesloten. Ik had geen zin om in de winkel verloopstukken te zoeken, dus heb ik zelf wat geprint. De bocht die direct op de dampkap aansluit gaat al in 1 keer terug in diameter naar 90mm, dan op het einde van de buis heb ik nog een verloop gemaakt naar 80mm.

Bij de bureau heb ik tegen de achterste palen plankdragers geschroefd. Zo kan ik nadien nog kiezen op welke hoogte ik de schappen wil.

Het werkblad heb ik hierna gezaagd en de randen afgerond.

De schappen heb ik ook al gezaagd, hierbij heb ik wat schrik dat ze gaan doorbuigen, daarom heb ik aan de voorkant vanonder er nog een extra strook mdf bij op gelijmd. Deze heb ik samen met het werkblad nu ook al in de grondverf gezet.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.