Dak dag 6 + CV Problemen Oplossen

Gisteren was een feestdag, dus hebben ze niet gewerkt aan het dak (niet dat ik verwachte dat ze dit zouden doen).

Vandaag hebben ze aan de achterkant de leien verwijderd, de panlatten verwijderd en gordingen bijgezet en de bestaande verstevigd.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

De container was nu vol en kon opgehaald worden.


Vandaag was ook mijn 6mm² aarddraad binnen gekomen. Dan kon ik ook eindelijk het geklungel fiksen. Aller eerst een draad naar de gasmeter getrokken. Bij de elektriciteitskast een extra buisje gelegd rondom om deze netjes te laten lopen.

Daarna de aarding bij de CV ketel gefikst. Deze hadden ze in de zelfde buis als die van de stopcontacten gestoken. Dit heb ik los gehaald en een 2e buisje er naast gelegd. Buisje extra kost niet veel, maar blijkbaar voor hun toch te veel (en ze hadden niet de goedkoopste offerte, dus had veel meer verwacht). Daarna alles goed onder een klem aangesloten.

Toen kwam ik er ook nog achter dat ze bij de stopcontacten die ze geplaatst hadden prutswerk hadden geleverd. Maar ik ben het een beetje moe, dit laat ik wel zo.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.