Berging vloer inwassen, plinten en boortjes plaatsen | Nieuwe kraan | Tuin Helling start

Vorige week hebben we de vloer ingewassen.

Hierna heb ik op het stukje muur 2 profielen gezet zodat de hoeken wat beter afgewerkt konden worden. Deze dan vervolgens met 2 lagen vlak gesmeerd.

Deze week was het plamuur droog en kon ik weer verder. Eerst hebben we een primer/voorstrijk op de muren gezet zodat de nieuwe pleister niet te hard zuigt als we de glasvlies gaan plakken. Daarna kon ik dan weer verder met de buitenranden van de tegels te kitten. Vervolgens op de plafond de boortjes geplakt.

En de vloer voorzien van plinten.

Deze moeten volgende week nog afgekit worden.


De kraan op de wc had het na 4 jaar opgegeven. Daarom heb ik nu een nieuwe gekocht. Ik vond de manueel te bedienen drukknop maar niks meer, dus deze keer een vol automatische Grohe kraan. Hopelijk is dit betere kwaliteit dan de Plieger die ik eerst had.


In de tuin ook al wat voorbereidingen begonnen aan de voortuin om een helling naar de voordeur te maken. Links van de voordeur was een bloembak gemetseld. Deze stond in de weg en moest dus weg. Een paar uur slopen later zag het er zo uit (waren blijkbaar ook nog eens verschillende lagen muur achter elkaar met telkens zand ertussen).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.