Badkamer verhuizen

Deze week was het tijd om de badkamer ter verhuizen. Als eerste heb ik de douchekop en de douchegordijn verhuisd. Dit was vrij eenvoudig, gewoon 2 gaatjes boren voor de stang vast te zetten. Voor de zekerheid toch maar wat kit bij in het gat geduwd voor de waterdichtheid.

Daarna het meubel verhuisd. Hierbij had ik het probleem dat de nieuwe afvoer positie een stuk hoger was. Deze is voorzien voor een nog te bouwen meubel waarbij de wasbak een stuk hoger komt dan standaard aangezien we allebei aan de lange kant zijn.
Om dit hoogte verschil op te lossen heb ik 2 steunen gemaakt uit wat afvalhout. Hierdoor komt de kast op de juiste hoogte. De volgende uitdaging was de spiegelkast, deze is ook maar voorlopig en daarom wou ik geen gaten in de muur gaan boren. Ik had nog wat latten over van de plafond en heb dan hier maar een frame uit gemaakt. Dit frame zit vastgeschroefd aan de kast en zit de spiegelkast op geschroefd.

In de gang waren de afwerk lijsten van rond de deur nog niet terug gezet omdat de pur schuim vorige week nog moest opdrogen. Deze heb ik dan nu wel gemonteerd.

Deze week was er ook weer tijd om te ontspannen. We zijn naar de lezing DNA geweest van Lieven Scheire.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.