Spatscherm wasplaats en zeephouder WC

In de werkplaats had ik achter de wasbak geen spatscherm, hierdoor werd de verf op de osb nogal snel vuil. Ik heb dit opgelost door een goedkope pvc plaat erachter te schroeven.

De vernis van de plank voor bij de wc was nu ook goed droog, dus kon ik deze installeren.

Een volgend item dat op de lijst stond was een houder voor het zeeppompje op de wc. Een tijd terug had ik bij de Ikea een zeephouder (voxnan) gekocht die bedoeld was om op een douche stang te klemmen.

Hier heb ik het center uitgeslepen en op een plankje gemonteerd. Het prototype zag er dan zo uit:

Dit was met MDF, hierna heb ik dit opnieuw gemaakt met de beukenplank die ook op het reservoir ligt. Het stukje dat ik hier gebruik is het stuk dat daar eruit gezaagd was voor de buizen. Het metaal zet ik in het hout vast met 2 componenten lijm.

Hierna heb ik nog een paar bakken gemaakt die onder de wasbak in kunnen rijden.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.